Örtkurs för nybörjare

örtkurs-örvandring-på-ängen
örtkurs-örtvandring
örtkurs-göra-egen-salva
örtkurs-på-ängen

ÖRTKURS FÖR NYBÖRJARE

Med Linda och Mona

Välkommen till örternas värld! Under en halvdag får du en första introduktion till hur du kan börja skapa ditt eget husapotek.

Ett flertal av våra vanligaste läkeväxter och örter står i centrum under denna dag, och du får även göra din egen ringblomssalva. Vi pratar om grunderna i örtkunskap gällande örtolja, salva och tinkturer. Vi gör en örtvandring i de fina och örtrika omgivningarna. Du har möjlighet att ställa så många frågor om örter du vill.

Detta ingår i kursen


Föreläsning – grundkunskap

• Örtvandring

• Råvaror inklusive glasburkar till ringblomssalva (2 st 30 ml burkar)

• Örtkompendium, med recept på ringblomssalva och tinktur, och annan information som vi pratat om under kursen

• Medlemskap i vår slutna Facebookgrupp Ringblomman, där du kan ställa frågor till oss och diskutera med andra medlemmar.

• Fika

PRAKTISK INFORMATION OCH ANMÄLAN:När: Den 18 augusti 2024

Var: Hos Hälsofröet i Månstorp 108, Perstorp

Kostnad: 995kr


Sista anmälningsdag: 15 augusti


Anmälan görs till: Linda Persson på tel. 070-356 83 55 eller via e-post info@halsofroet.se, eller till Mona Lundgren på tel. 073- 044 54 41 eller via e-post mona@monalundgren.se. Vänligen invänta bekräftelse och vidare information gällande betalning. När kursavgiften är inbetald har du säkrat din plats. Kvitto fås på plats på kursdagen.


Ha gärna oömma kläder och stövlar med dig.

OBS! Vid dåligt väder ställs kursen in (kan göras fram t.o.m. kl 08.00 på morgonen för kursdagen) och nytt datum erbjuds kursdeltagarna.


Vi har båda ett brinnande intresse för allt vad naturen kan förse oss med och som vi mår bra av. Förutom vårt stora engagemang och egen erfarenhet, så har vi också gått Alexandra de Paolis kurs ”Läkeväxter till vardags”.

Varmt välkommen till en dag i örternas tecken!


/Linda på Hälsofröet och Mona Örtagumman

Hälsofröet innehar F-skattsedel


Copyright © 2020-2023 Hälsofröet. All Rights Reserved.